Partnerek

Kérje ajánlatunkat

Köszönjük érdeklődését.
captcha
Újratöltés

Esküvői DJ-Vőfély-Ceremóniamester Szolgáltatás

Megosztás

Kedves Ifjúpár!

Munkatársunk 14 éves kora óta foglalkozik rendszeresen vőfélyi illetve később – a lakodalmi hagyományok struktúra változását követően - ceremóniamesteri feladatok ellátásával. Az elmúlt 20 évben a rengeteg befektetett munkának és a Kedves Ifjúpárok bizalmának köszönhetően számtalanszor járulhatott hozzá ahhoz, hogy az a bizonyos mindenki által áhított Nagy Nap valóban emlékezetes legyen. Szereplései során a saját folyamatosan megújuló repertoárjának bemutatása mellett maradéktalanul figyelembe veszi az Ifjúpár kéréseit és legjobb tudása szerint segíti az esküvő momentumainak megbízható és vidám lebonyolítását.

Az igényektől függően három különböző szolgáltatással állunk szíves rendelkezésetekre:

- Szertartás hangosítás

- Esküvői Dj szolgáltatás

- Ceremóniamester, vőfély és Esküvői Dj szolgáltatás egyben!

Ez utóbbi szolgáltatásunk keretén belül egy kézben tartja az esküvő programjainak és zenei világának teljes irányítását. A vőfély pályafutásának kezdete után nem sokkal magával ragadta a lemezlovas szenvedély is, és a két tevékenységet párhuzamosan, egymástól függetlenül művelte éveken keresztül. Csak idő kérdése volt, hogy a mai trendeknek megfelelően megszülessen egy új és egyedi szolgáltatás ahol a két egymástól sokban különböző, de mindenkor a vendégek megelégedettségét szolgáló szakma egybeforrjon.
Természetesen felmerül a kérdés, ki zenél, ha egyéb az esküvő lebonyolításával kapcsolatos teendői elszólítják a Dj-pultból? Ebben az estben sincs megállás! Több mint két évtizedes Disc Jockey tapasztalattal rendelkező technikus munkatársunk kifogástalanul tartja fent tovább az érdeklődést és a jó hangulatot. Emellett egész estés parti fotózást végez, melynek anyaga hozzájárulás esetén minden vendég számára hozzáférhetően felkerül weboldalunk képgalériájába, illetve az elkészült anyagot DVD lemezen átadjuk.

Miért jó a „Ceremóniamester, vőfély és Esküvői Dj szolgáltatás egyben”?

- A zenekaroktól eltérően nincs szünet, nincs megállás! Az első vendég érkezésétől az utolsó vendég távozásáig folyamatosan szól a zene.

- Vendégvárás, szertartások, és vacsora ideje alatt megfelelő aláfestő zenét biztosítunk.

- Nem kell attól tartani, hogyan fog szólni kedvenc slágerünk, minden előadó eredetiben CD-minőségben szólal meg, mintha csak velünk lennének!

- A minden korosztály igényeit kielégítő és egész estét betöltő zenei paletta széles lehetőségeket kínál a lehető legjobb hangulat megteremtéséhez és  fenntartásához. A stílusok tárháza kimeríthetetlen, (Retro, Funky, Rnb, Latin, Disco, magyar és külföldi nosztalgia slágerek, mulatós és napjaink legjobb zenéi). Természetesen a jól bevált előzetesen egyeztetett kívánságlista nélkülözhetetlen! Nincs lehetetlen kérés!

- Ezen szolgáltatásunkba beletartozik az esküvő helyszínén megtartott szertartás hangosítása is.

- Szükség szerint segítséget tudunk nyújtani a bevonuló, a szertartások, illetve a nyitótáncok zenei összeállításában is.

- Kizárólag professzionális gyári hang és fénytechnikával valamint kiváló minőségű (és jogtiszta) hanganyaggal dolgozunk, ezzel is megalapozva az esküvő színvonalát. Gondoljunk csak bele, egy hangulatos exkluzív helyszínen ütött-kopott hangfalakból torz zene szóljon? Ez nálunk nem fordulhat elő.

 

- Rendkívül kedvező ár, kevesebb utána járás és szervezés! Itt egy szolgáltatáson belül kapunk egy ceremóniamestert, vőfélyt, aki egyben esküvői Dj is, plusz egy parti fotóst és technikust, valamint a szertartás hangosítást! Mindezt, ha máshol külön-külön vesszük igénybe, az ár a többszörösébe is kerülhet!

- Nem csak a zene számít! A hangulatot nem megtörve - inkább fokozásának eszközeként - a ceremóniamester által kellő időben felvonultatott különböző humoros és a vendégeket is megmozgató játék elengedhetetlen!

- Hosszú távú szakmai múltra visszatekintő és az esküvők terén nagy tapasztalattal, széles látókörrel bíró összeszokott csapat dolgozik azon, hogy az a bizonyos Nagy Nap valóban önfeledt és emlékezetes legyen!

 

Köszönjük, hogy elolvastátok az ajánlatunkat, várjuk érdeklődéseteket és szíves megrendeléseteket!

 

Üdvözlettel:

 

Dömök Sándor                                                 Urbán Attila 
    Technikus, Party fotós                                       Ceremóniamester, Dj

  06 20 947 0645                                             06 20 514 0412