Partnerek

Kérje ajánlatunkat

Köszönjük érdeklődését.
captcha
Újratöltés

Disco, Retro Disco, Party Szervezés

Megosztás

Mint sokan mások Dj kollégáink is iskolai és kollégiumi bulikon edződtek és szívták magukba a szakmai tudást, amely megalapozta későbbi Dj munkásságukat. Az évek során a kitartó szorgalomnak és lelkesedésnek köszönhetően a sufni tuningos házibuliktól eljutottak a több száz fős rendezvényekig. A 20 illetve 10 éves dj múltjukból az utóbbi 7 évben már együtt szervezik és bonyolítják le a bulikat beleértve a teljes technikai háttér biztosítását és a Dj szolgáltatást is.

 

A buli jellegétől függően a zenei stílusok tekintetében széles választék áll rendelkezésre a megrendelők igényeinek kielégítése érdekében (napjaink klub zenéi, magyar és külföldi retro disco slágerek a 60’-as 70’-es 80’-as és 90’-es évekből, funky, Rnb, latin). Lényeges, hogy valamennyi felvétel CD minőségű (és jogtiszta) ezzel is támogatva a rendezvény színvonalát. Legyen az bármilyen esemény, legénybúcsú, leánybúcsú, céges party vagy disco Dj-ink mindenkor a közönség igényeinek maximális kiszolgálását tartják szemelőt, nem mellőzve természetesen a zenei következetességet sem. A mikrofon - mint elengedhetetlen kellék - használata nem áll távol munkatársainktól, a közönséggel való kapcsolattartás a legfőbb alapja a hangulat megteremtésének. Ha a tervezett esemény programja úgy kívánja, a műsor vezetői teendők ellátásában is segítséget tudnak nyújtani.

 

Professzionális gyári technikai eszközök segítik mobil Dj tevékenységünket, melyek gyorsan, bárhol installálhatók. A folyamatos beruházásoknak köszönhetően, ma már egyszerre 2 helyszínt tudunk komplett hang-, fénytechnikával és dj pulttal beszerelni. Ha nincs mód vagy lehetőség az épület szerkezeti elemeihez rögzíteni és tartó konzolokon elhelyezni a hang- és fénytechnikai eszközöket, vagy fontos a helyszín állagának megőrzése, ezesetben mobil, gyorsan telepíthető csörlős emelőkkel ellátott traverz rendszerre szerelünk fel. Ez utóbbi módszer is igen komoly, profi megjelenést kölcsönöz a produkciónak.

 

Vállaljuk az események, disco-k plakátjának (Flyer) megtervezését, valamint Facebook oldalainkon és nagy látogatottságú weboldalunkon való megjelenését, reklámozását. Természetesen amennyiben szükséges a plakátokat, reklám anyagokat papír formában is elkészítjük (A3-as, vagy nagyobb méret is lehetséges).

Opcionálisan a bulikon profi, tükörreflexes (Nikon) fényképezővel partyfotókat készítünk, melyek felkerülnek az általunk üzemeltetett, jelenleg több mint 15.000 fényképet tartalmazó fotogalériánkba (www.domefoto.hu). A fotókat természetesen DVD lemezen a megrendelőinknek is átadjuk.