Partnerek

Kérje ajánlatunkat

Köszönjük érdeklődését.
captcha
Újratöltés

Audio-, videotechnikai, informatikai eszközök telepítése, szervizelése

Megosztás

Nagy tapasztalattal, 15 éve foglalkozunk ipari elektronikai eszközök, hang- és fénytechnikai berendezések, LCD és Plazma TV, Monitor, Video, DVD, Autó HI-FI, Házimozi, és más szórakoztató elektronikai készülékek javításával, informatikai  berendezések, Számítógépek, Laptopok szervizelésével, telepítésével, beüzemelésével. Vállaljuk egyedi igényeknek megfelelően, elektronikus berendezések fejlesztését, meglévő ipari és egyéb rendszerek, riasztók, kamerarendszerek javítását, átalakítását, korszerűsítését.

Szolgáltatásaink között szerepel villámkáros elektronikai készülékek lakásbiztosításra történő javítása és szükség esetén szakvélemények kiállítása a biztosító társaságok felé.

A javítás menete:

- Díjmentes előzetes bevizsgálás.

- A hiba-behatárolást elemi alkatrész szintig folytatjuk le.

- A javítás érdekében mindent elkövetünk, ha a hibás „speciális” vagy eredeti alkatrész nem szerezhető be, megpróbáljuk helyettesítő típussal kiváltani.

- A konkrét hiba kijavítását követően, valamennyi paraméter ellenőrzését és beállítását is elvégezzük.

- Ha nem sikerülne a berendezést megjavítanunk, Önnek fizetnie sem kell.

A javítást előzetes felméréssel és a meghibásodás körülményeinek tisztázásával, a meghibásodott drágább alkatrészek feltárásával és a teljes javítási idő becslésével kezdődik. Így mielőtt a tényleges javítást meg kezdenénk pontosan meg tudjuk mondani megrendelőnknek a javítás teljes költségét. Ez alapján eldöntheti, hogy megrendeli e a javítást, nem éri meglepetés a számla végösszegével kapcsolatban.

A javítási díj összegét az anyagköltségen kívül döntően a javítás becsült időszükséglete határozza meg. Lényeges tényező, hogy a készülékről  beszerezhető e megfelelő szerviz dokumentáció. Ha igen, az jelentősen lerövidíti a javítás idejét. Ellenkező esetben, a javítás annak a főegységnek (és kapcsolódó elemeinek) a dokumentálásával kezdődik, amelyet elsősorban hibásnak tartunk. Ez rendkívül időigényes szakmunka, és a javítást jelentősen drágítja.

A márka- és szakszervizek sok esetben alkatrész hiányára hivatkozva utasítják vissza a javítást, vagy borsos áron valamelyik részegység (fődarab) cseréjét javasolják. Mi a hibakeresést elemi alkatrész szintig lefolytatjuk, és nem részegységet, hanem alkatrészt cserélünk, ezzel jelentősen csökkentve a javítás költségét. Természetesen előfordul, hogy a kellő cserealkatrész  nem szerezhető be, és nem helyettesíthető más típussal. Ilyen esetben elkerülhetetlen a részegység cseréje.

Statisztikánk szerint  85%-ban vagyunk eredményesek.
A hiba okát legtöbb esetben sikerül megállapítanunk, de néha előfordul, hogy a javítás költsége nem lenne gazdaságos a megrendelőnek.  Ilyen esetben a hibás berendezés visszaadásával és a javítás sikertelenségének rögzítésével zárul az adott feladat megoldása.
Ilyenkor a megrendelőnknek javítási díjat nem számítunk fel.

Az általunk javított berendezések:

- Szórakoztató elektronikai berendezések
  Hagyományos TV, LCD, Plazma TV, Házimozi, HI-FI, Music Center, DVD, CD lejátszó, Autó HI-Fi

- Hang-, fénytechnikai eszközök
  Nagy teljesítményű végfokok, keverők, effektprocesszorok, disco-fények vezérlő elektronikái

- Informatikai berendezések, hálózatok
  Számítógépek, laptopok javítása, telepítése. Hálózatok kiépítése, karbantartása.

- Ipari elektronika
  Kazánok, klímák, mosógépek vezérlőelektronikáinak javítása.

- Biztonságtechnika
  Megfigyelő rendszerek, DVR rögzítők, kamerák, riasztóközpontok javítása, bővítése, korszerűsítése
 

Rezsiórabér:
4000 Ft. + Áfa / megkezdett óra

Kiszállási díj:
Helyben 1000 Ft. + Áfa / alkalom
Környező települések 1000 Ft. + 80 Ft./Km + Áfa